Dörrar

Dörrar

Dala Garageportar är din lokala leverantör och montör av dörrar som hjälper privatpersoner, företag och BRF: er i hela Dalarnaa län! Vi tillhandahåller ett brett utbud av prisvärda och snygga inner- och ytterdörrar av hög kvalitet för alla typer av smaker och fastigheter. Våra rutinerade medarbetare hjälper dig med allt från val av dörr till att ta mått, handskas med din leverans och genomföra montaget enligt konstens alla regler. För att du som kund ska känna dig trygg lämnar vi alltid generösa garantier på alla våra produkter.
 

Nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss

När du anlitar oss i egenskap av privatperson har du rätt att göra ROT-avdrag för våra arbetskostnader på hela 30 %. För att göra det smidigt för dig gör vi avdraget direkt på din faktura.

 

Är du intresserad av att anlita oss för ditt dörrbyte i Dalarnas län? Tveka då inte att kontakta oss! Våra duktiga medarbetare berättar gladeligen mer om oss och vårt produktsortiment, och finns även till hands för dig som vill bolla tankar och idéer under ett kostnadsfritt hembesök.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss inför ditt byte av garageport!

Står du inför ett stundande byte av din garageport och har frågor kring produkter, leverans och installation? 
Då har du kommit rätt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan!