Våra montörer i Falun förklarar hur ett byte av garageport går till

Funderar du på att byta ut dina gamla garageportar i Falun, Borlänge eller i annan närliggande ort i Dalarna? Här går vi igenom hur processen går till när du anlitar oss på Dala Garageportar för att byta ut dina garageportar!

Behöver du byta ut dina gamla garageportar i Falun, Borlänge eller i en närliggande ort? Det har du flera goda skäl att göra:

  • Det är en investering som höjer din fastighets värde
  • En ny garageport innebär både ökad säkerhet och bekvämlighet
  • Med en ny, fräsch garageport lyfts fastighetens utseende

Borde du montera dina nya garageportar i Falun själv eller anlita en fackman? 

Det är fullt möjligt att montera nya garageportar själv, men med tanke på komplexiteten i arbetet rekommenderar vi att låta en fackman installera dina nya garageportar i Dalarna. Dörröppningens mått måste noggrant anpassas till den nya porten och fjädrarna ska monteras på rätt sätt för att undvika att man skadar sig. Klämkraften i automatiken måste också kalibreras korrekt. 

 

Nyttja ROT-avdraget 

När du anlitar behöriga hantverkare för att installera dina nya garageportar i Dalarna har du rätt till ROT-avdrag. ROT-avdraget är en skattesubvention som innebär att du betalar 30 % mindre för arbetskostnaden. När du anlitar oss för att byta dina garageportar i Dalarna ser vi alltid till att avdraget görs direkt på din faktura.

 

Så går det till när du anlitar oss för att byta dina garageportar i Dalarna

När du anlitar Dala Garageportar för att byta dina garageportar i Dalarna kan du känna dig trygg med att du får en trygg och smidig process och ett konkurrenskraftigt pris. Så här går processen till:
 

  1. Du konsulteras av våra erfarna medarbetare som hjälper dig att hitta rätt garagedörrar med utgångspunkt i dina önskemål och behov. Detta är givetvis helt kostnadsfritt för dig.
  2. Vi kommer ut på plats och tar mått på ditt garage. På så sätt kan vi bilda oss en god uppfattning kring vilken typ av portar som är optimala för just ditt garage.
  3. Du får en kostnadsfri offert som förutom dina nya garageportar även inkluderar nedmontering av dina gamla portar, montering av dina nya garageportar samt nödvändiga snickeriarbeten. På så sätt får du en tydlig bild av vad ditt projekt skulle komma att kosta samtidigt som du slipper oroa dig för dolda kostnader.
  4. Om du accepterar offerten och väljer att anlita oss för att byta dina garageportar i Dalarna bokar vi in ett datum för montering. 
  5. Vi kommer ut till dig vid angiven tid och monterar dina nya garageportar enligt konstens alla regler!

 

Är du intresserad av att anlita oss för att byta dina garageportar i Falun, Borlänge eller övriga dalarna? Då är du välkommen att kontakta oss! Våra duktiga medarbetare berättar gladeligen mer om våra tjänster och produkter!

Kontakta oss inför ditt byte av garageport!

Står du inför ett stundande byte av din garageport och har frågor kring produkter, leverans och installation? 
Då har du kommit rätt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan!