GARAGEPORTAR

Hitta rätt port för ditt garage

SVENSK KVALITET

Kvalitet och prisvärdhet är något som är viktigt för oss på Dala Garageportar. Därför har vi valt att arbete med den svensktillverkade Osbyporten. Den är anpassad för att sitta i både varm- och kallgarage.

Varför ska du välja en Osbyport?

Smart konstruktion

Våra ståltäckta paneler görs alltid med 40 mm polyuretanisolering samt med en integrerad bottenlist i portbladet. Detta gör att det inte blir en köldbrygga som försämrar isoleringsförmågan.

Optimerad för snabb montering

Tack vare modern teknik och lång erfarenhet kan våra portar monteras snabbare än många andra. Vilket gör att ni som kund inte behöver vänta så länge förrän ni har er port installerad och klar.

Säkerhet i fokus

Säkerhet ska rimma med garageport. Alla portar från TF Osbyporten har klämskydd både mellan panelerna och på skenpaketet. Dessutom har portarna inbyggt säkerhetsstopp, ifall en port får motstånd på vägen ner, stannar den och vänder tillbaka upp (gäller portar med motor).


Detaljerna

Detaljer är noga för oss. Därför har vi tagit steget från vanliga enkelhjul till de mer sofistikerade duplexhjulen. Dessa bäddar för en längre livslängd, jämnare rörelse samt tystare gång. Dessutom har vi målat detaljerna vita på portens baksida, det är inte bara framsidan som räknas.


Flexibilitet

Vår egenproduktion gör det möjligt för oss att kunna leverera portar med specialmått på kort leveranstid.

tf-osbyporten-vw-%C3%85terst%C3%A4lld-kopiera_edited.jpg

TAKSKJUTSPORT

Majoriteten av de garageportar vi installerar är så kallade takskjutsportar. En takskjutsport innebär att hela porten skjuts upp i taket när den öppnas. Alla våra takskjutsportar levereras med en motor som har inbyggd lampa samt en fjärrkontroll för enkel och smidig manövrering.

Helsingborg BRF 3.jpg

OSBY-40-VW

OSBY-40-VW är porten för alla hushåll. Med dess starka konstruktion samt trästruktur är det både en port som tål alla väder och är tidlös i sin design.
Standardfärg är vit (RAL 9010), i sortimentet finns även grå (RAL 7016P), svart (RAL 9005) samt brun (RAL 8014). Valfri kulör i NCS/RAL-skalan kan beställas.

40-vw-milj%C3%B6_edited.jpg

OSBY-40-VS

OSBY-40-VS är en port med stucco-struktur som har så kallade “V-spår”. Detta gör att porten ser ut att vara uppbyggd av flera mindre paneler.
Standardfärg är silver (RAL 9006). Valfri kulör i NCS/RAL-skalan kan beställas.

tf-osbyporten-vw-Återställd-kopiera.png

OSBY-40-GT

OSBY-40-GT är en grafitgrå port med högklassig och lyxig ytfinish. Denna porten sätter en hög standard på ditt garage, både utseendemässigt och funktionellt.
Standardfärg är grafit (RAL 7016M).

Osby-40-GT-miljö.jpg

OSBY-40-COACHMAN

En garageport som ger ett rustikt intryck av en slagport fast den egentligen är en modern takskjutport. Finns i flera utföranden.
Standardfärg är vit. Valfri kulör i NCS/RAL-skalan kan beställas.

coachman-miljö.png

ANDRA TYPER AV PORTAR

Självklart kan vi erbjuda även andra typer av portar, till exempel så kallade slagportar. Detta innebär att du har två dörrar som öppnas utåt.

75293863_986118438408275_407284215307042

Vi levererar och installerar garageportar i hela Dalarna med omnejd. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök.